Designer kids company

Unieke armbanden

Geplaatst op

Wil jij je outfit extra styling geven door één van de stralende armbanden van Vedder & Vedder aan te schaffen? Bekijk dan de collectie en mogelijkheden in deze blog om de juiste keuze te maken voor een mooie armband die bij jou past! Of je nou kiest voor een subtiele sierlijke armband of een echte statement sieraad die iets over jou of je dierbaren zegt, bij Vedder & Vedder wordt met liefde je armband persoonlijk ontworpen.

Maak het persoonlijk

Met een persoonlijk ontwerp bedoelen we dan ook echt persoonlijk. Zo kun je kiezen voor een mooie armband van verguld zilver, zilver, geel-, wit- of roségoud met het juiste formaat en dikte. Daarna kun je ervoor kiezen om er een persoonlijke touch aan te geven. Je kunt bijvoorbeeld een armband met je naam laten ontwerpen of als je het iets subtieler wilt alleen één of meerdere letters kiezen. De teksten kun je vervolgens ook nog eventueel op een plaatje laten graveren.

Ook zou je voor een mooie armband kunnen gaan met een geboortesteen. Elke maand heeft een eigen steen die voor de geboortemaand staat. Deze stenen komen in verschillende kleuren en formaten. om het een echte eigen look te geven. Wil je het nog persoonlijker maken? Dan kun je ook nog kijken voor de armbanden met vingerafdruk. Dit kan een vingerafdruk zijn van iemand die je dierbaar is. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om van je gezin of van jou en je partner een vingerafdruk samen te laten komen tot één mooi ontwerp

Nog meer opties

Uiteraard is het ook mogelijk om voor veel verschillende stijlen te gaan. Zo zijn er ook genoeg keuzes om voor bijvoorbeeld armbanden van geweven touw te gaan of een mooi vingerafdrukhartplaatje met elastieken bandjes. Of misschien is een armbandje met allemaal steentjes wel wat meer voor jou. Er zijn genoeg keuzes die ook met de kettingen en ringen te combineren zijn. En ja ja, ook voor de mannen is er een leuke verzameling aan armbanden te vinden bij Vedder & Vedder. Bekijk de gehele collectie op de website en laat je inspireren.

Over ons

Lees onze toffe blogs. Dan kom je meer te weten over kledingdesign.

Contactgegevens

Via info @ designerkidscompany.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden