Designer kids company

Outfit voor de heren onder ons

Geplaatst op

Ben jij op zoek naar een leuke outfit en vind je het als man wat lastig. Dan is dat begrijpelijk! Mannen kijken vaak toch anders naar mode dan vrouwen. Daarom zullen wat tips over mannen kleding vast wel welkom zijn bij jou. In deze blog vind je dan ook een aantal punten die je na kunt gaan om een goed gevulde garderobe te creëren met voornamelijk wat basics die zeker niet mogen ontbreken.

Ken je lichaamstype

Het kennen van je lichaamstype is essentieel bij het selecteren van een outfit. Als je slank bent, kun je kiezen voor aansluitende kledingstukken die je lichaam benadrukken. Voor mensen met een breder postuur kunnen losser zittende kledingstukken een betere keuze zijn. Experimenteer met verschillende pasvormen en ontdek wat het beste bij je past.

Bouw een basisgarderobe

Een goede outfit begint met een goed samengestelde basisgarderobe. Investeer in tijdloze kledingstukken zoals een goed zittend pak, een paar chino’s, een klassiek wit overhemd en een veelzijdige blazer. Deze items vormen de basis van verschillende outfits en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere kledingstukken. Dit geldt ook voor schoenen, zorg dat je altijd een paar nette gelakte schoenen en een paar gympen hebt. Uiteraard voor de wat warmere dagen, eventueel slippers of sandalen.

Speel met lagen

Door het toevoegen van lagen aan je outfit kan je de kledingstijl al gauw een leuke stijl geven. Combineer bijvoorbeeld een colbert met een trui of een vest met een overhemd. Lagen kunnen een outfit veelzijdiger maken en je kunt hierdoor veel meer met verschillende kleuren spelen. Ook is dit vaak een goede oplossing bij bijvoorbeeld koudere temperaturen. Je kunt je hierdoor wat warmer kleden en er toch netjes uit blijven zien.

Gebruik van details

Details maken absoluut het verschil in een outfit. Zo kun je denken aan kleine simpele details, zoals stiksels, knopen en de kraagvorm. Dit kan een simpel shirt of polo een heel ander uiterlijk geven. Ook kun je basic kledingstukken vaak heel goed aankleden met wat leuke accessoires. Een mooi horloge doet vaak al wonderen bij mannen. Ook kun je de kleding vaak al naar een hoger niveau tillen door bijvoorbeeld manchetknopen of dasspelden.

Ben je ready om te shoppen na deze tips? Bekijk dan snel het assortiment bij de kledingwinkel Mezaldy. En creëer jouw perfecte nieuwe look.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze toffe blogs. Dan kom je meer te weten over kledingdesign.

Contactgegevens

Via info @ designerkidscompany.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden