Designer kids company

Geef je sieraden een persoonlijke touch met Bedels

Geplaatst op

Armbanden zijn een veelzijdige en populaire accessoire voor zowel mannen als vrouwen. Ze kunnen worden gedragen als een mode item, ter herdenking van een speciale gelegenheid of als onderdeel van een persoonlijke stijl. Een type armband dat de laatste tijd steeds populairder wordt, is de armband met bedels. Benieuwd naar deze leuke bedelarmbanden? Hieronder gaan we dieper in op dit type armband en de verschillende soorten bedels die beschikbaar zijn.

Maak het uniek en kies een soort!

Een bedelarmband is een armband met leuke kleine hangertjes die je in veel verschillende soorten en vormen kan aanschaffen. Je kunt ervoor kiezen om de armband te voorzien één bedel, maar je kunt er ook voor kiezen om er meerdere aan te hangen. Zo zijn er veel bedels met verschillende thema’s. Hier vind je een aantal voorbeelden:

Bedels liefde: Dit kunnen bedels zijn in de vorm van een hart, sleutels of twee vormen die elkaar verbinden. Deze bedels kun je ook voorzien van een liefdevolle tekst en is goed te gebruiken als bruidspaar sieraad bijvoorbeeld.

Bedels sterrenbeeld: Deze bedels staan symbool voor je sterrenbeeld en kunnen bestaan uit verschillende modellen van het sterrenbeeld die je zou willen

Bedels dieren: De bedels met dieren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, dus je kunt uiteraard je favoriete dier eruit kiezen en daar een mooie bedel van aanschaffen.

Bedels sprookjes: Ook zijn er leuke bedels van sprookjes. Dit zou bijvoorbeeld een leuk cadeautip zijn voor kinderen, als je wel weet wat haar/ zijn favoriete sprookje natuurlijk is.

Bedels met een hobby: er zijn ook talloze bedels te verkrijgen die iets over je carrière, hobby of sport zegt. Een uitstekende keuze als persoonlijke armband dus.

Zoals je al kunt lezen zijn er echt enorm veel keuzes waar je uit kunt kiezen. Naast deze voorbeelden zijn er nog vele andere soorten bedels die je kunt kopen. Uiteraard is het ook mogelijk om de bedels te combineren in verschillende thema’s. Op deze manier kun je er nog een persoonlijkere touch aan geven.

Bedels voor aan je armband

Kortom, armbanden met bedels zijn een geweldige manier om een persoonlijke touch toe te voegen aan je stijl en outfit. Ze zijn dus verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, zodat je er altijd een kunt vinden die het beste past bij jouw smaak en persoonlijkheid. Of je nu kiest voor een bedelarmband van een bekend merk of er zelf een maakt, een armband met bedels zal zeker een unieke en mooie aanvulling zijn op je sieradencollectie. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze toffe blogs. Dan kom je meer te weten over kledingdesign.

Contactgegevens

Via info @ designerkidscompany.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden